Trivago

PartnersTrivago N.V., ook bekend als Trivago is een Duits tech bedrijf dat gespecialiseerd is in het zoeken en vergelijken van hotels. Trivago was de eerste zoekmachine van zijn soort in Duitsland en is ook bekend als een van de meest succesvolle startups van Duitsland. Tien jaar na de oprichting is het nog steeds een van de snelst groeiende bedrijven van Duitsland. Per maand heeft het bedrijf meer dan 120 miljoen bezoekers op de website. Op de site kan je meer dan 1 miljoen hotel kamers bekijken en vergelijken.

 

Skyscanner

partnersOp Skyscanner kan je niet alleen vluchten vergelijken maar ook hotels en autoverhuur bedrijven. Ook kan je alles via skyscanner boeken. De site kan je in meer dan 30 talen bekijken en alles is gratis. Skyscanner verkoopt niet direct vluchten aan klanten maar je kan het wel gebruilen om de goedkoopste vluchten met elkaar te vergelijken, waarna je door wordt gestuurd naar het desbetreffende bedrijf waar je de boeking wil regelen.

 

 

Lonely Planet

PartnerLonely Planet is de grootste publisher van reisboeken ter wered. Veel van de mensen die de boeken kopen zijn backpackers. Sinds 2011 heeft het bedrijf meer dan 120 miljoen boeken verkochts. Sinds 2014 heeft Lonely Planet ongeveer 11 miljoen Lonely Planets apps verkocht. Ieder jaar breng het bedrijf een nieuwe lijst uit met steden die  je moet bezoeken dat jaar. Op de website vind je altijd leuk artikelen over reizen. Weet je niet waar je naartoe wil gaan en wil je geïnspireerd worden? Bezoek dan hun website.

 

 

Evisumservice

Als op reis gaat voor een vakantie of zakenreis dan heb je vaak een visum nodig. Voor veel mensen is het niet altijd makkelijk om een visum aan te vragen. Dit komt omdat je het visum met een creditcard moet betalen, de site in een taal is die men niet begrijpt, de ambassade te ver is of omdat men gewoon geen tijd heeft om naar de ambassade te gaan. Via Evisumservice kan je thuis of op werk binnen 5 min een visum aanvragen. Evisumservice zorgt ervoor dat je visum binnen 72 uur in je mailbox hebt zitten.