De leukste festivals in de zomer van 2017 staan alweer bijna voor de deur. Voor je het weet begint de zon weer vaker te schijnen en worden de podia alweer opgebouwd voor de grootste, leukste en beste festivals op internationaal niveau. Er staan meer dan voldoende festivals voor de zomer van 2017 op de planning, maar ook in de lente staan er al enkele toppers voor je klaar. Je kunt je het komende jaar zeker weer helemaal uit gaan leven bij de bekende en minder bekende festivals van 2017. Wij geven je alvast een voorproefje, vooral ook van de festivals in het buitenland. Wie weet kan jij nog een leuke vroegboekkorting pakken om erbij te kunnen zijn!

Wat staat er in de festival agenda 2017?

De internationale festival agenda 2017 staat natuurlijk weer bomvol geweldige festivals in binnen- en buitenland. Je kunt naar Australië, Canada of Amerika gaan om de beste festivals bij te wonen, maar dichterbij huis is natuurlijk ook mogelijk. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje hebben ook zeker grootse muziek festivals die zeer de moeite waard zijn. Het zijn er op internationaal niveau gewoonweg te veel om op te noemen en er is echt voor elk wat wils. Wij hebben vijf evenementen uit de festival agenda 2017 voor je uitgezocht die je echt niet wilt missen.

Mysteryland

Het Mysteryland festival vindt gewoon in ons eigen landje plaats, in de Haarlemmermeer om precies te zijn. Mysteryland wordt al sinds 1993 georganiseerd en duurt standaard twee dagen. In 2017 kunnen we op 26 en 27 augustus weer genieten van de dance festiviteiten onder de slogan “Yesterday is history. Today is a gift.”

Electric Daisy Carnaval

Electric Daisy Carnaval, ook wel bekend als het ADC festival, behoort tot de grootste dance events van de Verenigde Staten. Een enorm terrein wordt volop in het licht gezet voor dit unieke spektakel. Dit fantastische evenement wordt georganiseerd in Las Vegas, op 16, 17 en 18 juni 2017.

Tomorrowland

Voor een bezoekje aan Tomorrowland hoef je ook niet ver te reizen. Dit outdoor dance event vindt namelijk plaats in de plaats Boom in België, op precies te zijn in De Schorre. Een Nederlandse onderneming, namelijk ID&T, is mede verantwoordelijk voor de organisatie van dit gigantische dans en muziek festival. De komende editie van Tomorrowland staat gepland van 21 juli tot en met 30 juli 2017.

Burning Man

Black Rock Desert in Nevada, Amerika, is thé place to be in de zomer van 2017, want dan vindt hier weer Burning Man plaats. Je kunt dit groots opgezette muziek festival bezoeken van 27 augustus tot en met 4 september 2017. Dit evenement ontving de ‘UK Festival Award’ als beste festival in het buitenland, uitgereikt door het Verenigd Koninkrijk.

 

 

 

Coachella

Coachelle heet officieel Coachella Valley Music and Arts Festival. Dit muziek festival is er voor iedereen die van muziek houdt, want de meest uiteenlopende muziekstijlen worden in het programma opgenomen. Het festival wordt gehouden in Amerika, in de Empire Polo Club in Indio. Je kunt er naartoe van 14 april tot en met 23 april 2017.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *