Het zogenaamde ‘internet of things’ wordt steeds verder uitgebreid. We kunnen steeds meer unieke dingen vinden op het internet en samen zorgen deze zaken voor een steeds groter wordend ‘internet of things’. Tijdens de CES beurs worden de nieuwste en beste gadgets gepresenteerd en vooral ook de tech gadgets speelden een grote rol op de CES Las Vegas 2016. Diverse grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Google en natuurlijk Apple, kiezen er vaak voor om een eigen presentatie te houden van nieuwtjes van hun hand. Toch zijn de grootste tech gadgets zeker ook vertegenwoordigd op de CES beurs van Las Vegas.

Duizenden bezoekers voor de CES beurs

De CES Las Vegas 2016 trok duizenden bezoekers die op zoek zijn naar de beste gadgets om in de nabije toekomst aan te schaffen. We gaan steeds meer in een zogenaamde ‘smart world’ leven. Steeds meer apparaten worden smart en hier kijken we naar uit. Op de CES Las Vegas 2016 waren weer veel bedrijven te vinden in de automotive, huishoudelijke apparaten en de techniek om hun nieuwste en beste gadgets te presenteren. Zo konden we kennis maken met een televisie die niet veel dikker was dan een stevig behangetje en hebben we een computer kunnen zien met het formaat van een pinpas. Uiteraard waren er ook nieuwe drones te zien, waaronder ook modellen die het water induiken en moeiteloos weer boven komen. Het spreekt voor zich dat we voor de meeste van deze gadgets toch wel wat dieper in de buidel moeten tasten.

Grote innovaties op de markt

In de nabije toekomst mogen we meer converteerbare computers verwachten als we de CES Las Vegas 2016 mogen geloven. Ook worden de laptops nog dunner dan zij nu al zijn en worden er televisies gemaakt die een hele muur kunnen beslaan. Een thuisbioscoop van XL-formaat! Eén van de grootste innovaties, letterlijk en figuurlijk, zijn toch wel de zelfrijdende auto’s. Ook hiervan waren er meerdere te zien op de CES beurs en ook deze behoren toch wel tot de beste gadgets voor 2017, al zijn ze voor een gadget wel wat groot uitgevallen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *