De Fitbit activity tracker is al tijden lang een hit. Steeds meer mensen hebben het erover op social media en sporten er dagelijks mee. Het is dan ook de populariteit van de Fitbit activity tracker op social media die ervoor zorgt dat het aantal verkopen steeds sneller groeit. Het is het ideale instrument om te gebruiken bij het sporten, bijvoorbeeld als stappen teller of als calorieën tracker. Doordat je de Fitbit activity tracker draagt als een horloge heb je er totaal geen last van en gaat het tijdens het sporten allemaal vanzelf.

Fitbit

De Fitbit installeren en informatie bijhouden

Het enige wat je hoeft te doen is je Fitbit installeren. Je kunt vervolgens informatie bijhouden die voor jou wordt geregistreerd gedurende de dag. De Fitbit activity tracker is ook in de nachten actief wanneer je deze op je pols houdt. In dit geval zal deze activiteiten tracker jouw slaapcyclus registreren. Daarnaast zit er een fijne functie op om je in de morgen op een ontspannen manier te wekken. De Fitbit is een stappen teller, een calorieën tracker en een coach in één. Iedere dag zie je eenvoudig wat je hebt bereikt en welke afstand je hebt afgelegd, zodat je gemotiveerd wordt om het de volgende dag weer een stukje beter te doen.

Het gaat volledig automatisch

Als je de Fitbit eenmaal hebt geïnstalleerd, dan hoef je deze alleen nog maar te dragen gedurende dag en nacht. Het comfortabele design zorgt ervoor dat je er geen last van hebt tijdens het sporten of het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten. Het is dan ook niet nodig om de Fitbit activity tracker steeds opnieuw bij te stellen. Het is een smart gadget waar je veel mee kunt zonder er veel aan te hoeven doen. Ideaal voor iedereen die graag op een leuke manier bezig wil zijn met bewegen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *